На Закарпатті водій збив на смерть дитину та кинув помирати (фото)

На Закарпатті водій збив на смерть підлітка та зник з місця події. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

03.01.2021 до поліції надійшло повідомлення від занепокоїної мешканки одного із сіл Тячівщини про зникнення безвісти її сина - підлітка. Відкрито кримінальне провадження, розпочато заходи, направленні на встановлення місцезнаходження 16-річного юнака.

Працівниками управління карного розшуку спільно з оперативниками Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області під час проведення розшукових заходів виявлено безвісти зниклого підлітка вже мертвим. Тіло знаходилося у іншому селі району, біля канави.

Працівниками карного розшуку проведено ряд опертативно-розшукових заходів та встановлено, що юнак загинув ще 02.01.2021 у результаті дорожньо-транспортної пригоди.

На узбіччі 32-річний водій здійснив наїзд на дитину. У результаті зіткнення потерпілого відкинуло у русло струмка, від отриманих тілесних ушкоджень 16-річний хлопець помер на місці.

Водій транспортного засобу з місця вчинення злочину байдуже зник, навіть не зупинившись. Крім того, на момент затримання та вилучення транспортного засобу - авто вже активно ремонтувалося.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення