На Закарпатті заарештували організатора вбивства

На Закарпатті суд взяв під варту підозрюваного в організації вбивства у 2014 році. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“Оперативники Департаменту карного розшуку Нацполіції затримали підозрюваного в організації вбивства 6-річної давнини. На початку 2014-г обвинувачуваний за попередньою змовою зі своїм знайомим спланував вбивство 44-річного чоловіка на Закарпатті... Суд взяв під варту підозрюваного в організації вбивства на Закарпатті. Стосовно обвинувачуваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпілий був колишнім чоловіком родички затриманого. Попередньо, мотивом вбивства стали систематичні конфлікти вбитого з колишньою дружиною.

“27 жовтня цього року поліцейські втретє затримали підозрюваного – до цього суд двічі обирав йому запобіжний захід, не пов’язаний з позбавленням волі. Зловмиснику може загрожувати до 15 років або довічне позбавлення волі”, - вказано у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення