На Закарпатті затримали 12 нелегалів

 Іnterfax

Співробітники Чопського загону в рамках операції "Кордон-2017" уночі 11 жовтня затримали на кордоні 12 нелегальних мігрантів з Ємену, Судану та В'єтнаму, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Так, сьогодні вночі співробітники прикордонного відомства спільно з офіцерами оперативно-розшукового відділу затримали шістьох громадян Ємену й одного суданця поблизу державного кордону. За словами затриманих, вони прибули в Україну, щоб надалі потрапити до країн Європейського Союзу в пошуках роботи", - зазначено в повідомленні на сайті ДПСУ.

Також у районі села Полянська Гута спільна міжвідомча група прикордонників, оперативників Західного регіонального управління ДПСУ, співробітників Нацполіції та Служби безпеки України затримала п'ятьох громадян В'єтнаму, які намагалися потрапити на територію Словаччини.

Усіх затриманих іноземних громадян українські прикордонники доставили до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону з метою проведення фільтраційних заходів та оформлення процесуальних документів. Мігрантів буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення або спроба порушення державного кордону).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення