На Закарпатті затримали дорослого чоловіка, який втопив молоду дівчину

Співробітники поліції затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної дівчини в селищі Дубове Тячівського району Закарпатської області. Про це повідомляє Нацполіція

"Тіло дівчини було виявлено 15 січня в районі річки Тересва в межах селища. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті стало насильницьке утоплення. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 КК України (умисне вбивство).

Як встановили поліцейські, напередодні загибла познайомилася в інтернеті з 32-річним чоловіком із села Калини Тячівського району. Увечері 14 січня чоловік прийшов у Дубове, дочекався, поки дівчина вийде з дискотеки, і запропонував прогулятися до річки.

Потім, як каже сам підозрюваний, він розповів потерпілої, що мешкає з жінкою, але готовий розлучитися з нею для початку нових відносин. Дівчина йому відмовила. Між ними зав'язався конфлікт, під час якої чоловік і втопив дівчину",-йдеться у повідомленні

32-річному чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років тюремного ув'язнення. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення