На Закарпатті затримали нелегальних мігрантів з Сирії (відео)

На Закарпатті прикордонники запобігли незаконному переправленню до Угорщини трьох громадян Сирії. Про це повідомляє ДПСУ.

“У ході реалізації оперативної інформації, що надійшла від офіцерів Головного оперативно-розшукового відділу загону, про можливе переміщення нелегальних мігрантів з України до Угорщини, прикордонний наряд відділення „Горонлаб“ затримав двох чоловіків та жінку, які повідомили, що є громадянами Сирії”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у ході подальших пошукових заходів військовослужбовці відділення “Косино” затримали й переправників нелегальних мігрантів.

“Ними виявились двоє чоловіків, один з яких є громадянином України, інший — особою без громадянства. Зловмисників затримали на околиці села Попово. Пересувались переправники позашляховиком Jeep Grand Cherokee польської реєстрації. Ймовірно, саме цим транспортним засобом нелегалів підвезли до кордону”, — зазначається в повідомленні.

Так, під час зупинки охоронцями кордону автомобіля, його водій, небезпечно маневруючи, з’їхав у кювет. До вказаного місця прикордонники викликали співробітників Берегівського відділу Нацполіції. В ході огляду Jeep Grand Cherokee правоохоронці виявили три згортки з речовиною сіро-зеленого кольору, зовні схожою на марихуану, а також мисливські патрони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення