На Закарпатті затримали прикордонників-вимагачів – ДБР

 СЕГОДНЯ

Державне бюро розслідувань повідомило про затримання інспекторів прикордонної служби митного поста "Солотвино", які, за попередньою інформацією, вимагали від колеги 700 доларів за нерозголошення фактів його причетності до контрабанди тютюнових виробів через державний кордон України. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У разі доведення провини прикордонникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Києві співробітники Служби безпеки України викрили в систематичних хабарях працівника митного поста "Столичний" Київської міської митниці ДФС України та його посередника. Як з'ясувалося, начальник зміни відділу митного оформлення і брокер організували механізм вимагання хабарів у власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Хабарник брав гроші за прискорення митного оформлення авто. Зловмисники вимагали у власників по 200 доларів США з кожного автомобіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення