На Закарпаття ринули зливи: попливли дороги, будинки підтоплені, безвісти зникла людина

У Закарпатській області ускладнились погодні умови. Через зливи підтоплені сотні житлових будинків та дворогосподарств, пошкоджені дороги, безвісти зникла одна людина. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

"10 липня внаслідок інтенсивних опадів у вигляді дощу (близько 55 мм за пів доби, що становить 42 % від місячної норми) у Рахівському районі в 4 населених пунктах (смт Ясіня, с. Лазещина, с. Богдан та с. Луг) сталося часткове підтоплення 96 житлових будинків, 5 підвалів житлових будинків, 185 дворогосподарств, автодороги Н 09 "Мукачево-Львів" (протяжністю 30 м), частково пошкоджено дороги (протяжністю 335 м) та вважається зниклою безвісті 1 особа", - йдеться у повідомленні.

У смт Ясіня підтоплені 76 житлових будинків, 3 підвали житлових будинків та 141 дворогосподарство, пошкоджено дорогу по вул. Стебній (протяжністю 300 м) та обмежений проїзд до 400 дворогосподарств. Вважається зниклою безвісті 1 особа (обставини встановлюються).

Поблизу смт Ясіня частково була підтоплена ділянка автодороги Н 09 "Мукачево-Львів" (протяжністю 30 м), наразі проїзд забезпечено.

У с. Лазещина підтоплені17 житлових будинків, 2 підвали житлових будинків та 19 дворогосподарств.

У с. Богдан пошкоджено дорогу місцевого значення (протяжністю 35 м), проїзд забезпечено по одній смузі руху.

У с. Луг підтоплені 3 житлові будинки та 25 дворогосподарств.

"Станом на 07:00 11 липня підтоплень немає, частково залишається без електропостачання смт Ясіня. Підрозділами ДСНС відкачано 96 м3 води з 5 підвалів житлових будинків. До робіт залучалося 16 осіб та 4 одиниці техніки, з них від ДСНС 14 осіб та 3 одиниці техніки", - додали у пресслужбі ДСНС.

Комісійні обстеження для встановлення наслідків негоди продовжуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення