На Запоріжжі біля приватного будинку вибухнула граната: є постраждалий

Внаслідок вибуху в селищі міського типу Мирне Мелітопольського району постраждав 55-річний чоловік. Його доставлено до лікарні, наразі загрози його життю немає. На місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, екстрені служби. За фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області

23 квітня близько 21:00 до Мелітопольського відділу поліції Запорізької області надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Садовій в селищі міського типу Мирне Мелітопольського району стався вибух невідомого пристрою.

Внаслідок вибуху постраждав чоловік, 1963 року народження. «Шидкою допомогою» його доставлено до Мелітопольської районної лікарні. За даними лікарів, чоловік отримав незначні тілесні ушкодження, його життю нічого не загрожує.

На місці події працювали екстрені служби, слідчо-оперативна група та співробітники Вибухотехнічного управління. Терміново до Мелітополя виїхав очільник запорізької поліції Олег Золотоноша та його заступник - начальник Слідчого управління Костянтин Гребенюк.

За попередніми даними, біля воріт приватного будинку стався вибух гранати «РГД-5». З місця злочину вилучено металеві фрагменти та важіль підривника УЗРГМ.

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

На даний час тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення осіб причетних до скоєння злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.5 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення