На Запоріжжі чоловік через ревнощі до смерті забив співмешканку

На Запоріжжі житель Мелітопольського району завдав своїй співмешканці тяжкі травми, унаслідок яких жінка померла. Після цього чоловік намагався видати її смерть за природну. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Так, 22 грудня близько 21:00 до поліції звернувся чоловік 1974 року народження, який повідомив, що померла його співмешканка. Правоохоронці в одному із будинків в селі Терпіння виявили тіло жінки 1980 року народження. Судмедексперти з'ясували, що причина її смерті має насильницький характер.

"Досудовим розслідування встановлено, що день 21 грудня потерпілу під час сварки на ґрунті ревнощів побив співмешканець. Наступної доби вдома вона померла. Після цього чоловік зателефонував до поліції та повідомив про природну смерть жінки, приховавши справжні обставини її смерті", — йдеться у повідомленні.

23 грудня правоохоронці затримали підозрюваного. Зловмисник намагався якнайшвидше поховати померлу, сподіваючись на те, що ніхто не дізнається про його причетність до тяжкого злочину.

Наразі фігурантові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено від семи до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення