На Запоріжжі чоловік убив табуретом трирічну дитину

 Канал 112

У місті Молочанськ 1 жовтня чоловік у стані алкогольного сп’яніння вбив трирічну дівчинку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"Родина (27-річна жінка зі співмешканцем та трьома дітьми 2011, 2012 та 2014 років народження) орендувала кімнату в будинку в місті Молочанськ Токмацького району у 38-річного чоловіка. 1 жовтня близько 23:00 між господарем будинку та родиною виник конфлікт. Чоловік став виганяти квартирантів. Подружжя вийшло з будинку, залишивши на деякий час дітей. Повернувшись, вони побачили двох дітей, які плакали, та 3-річну доньку без ознак життя", – йдеться у повідомленні.

Співробітники Токмацького відділення поліції, які виїхали на місце події, встановили обставини трагедії.

"Лиходій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс удар в область голови дитині табуретом", – йдеться у повідомленні.

Усі обставини та причини злочину встановлюються. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчим Токмацького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення