На Запоріжжі неповнолітній викрав урну для голосування, щоб розводити равликів

На Запоріжжі 17-річний хлопець викрав урну для голосування з виборчої дільниці, щоб розводити равликів. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

"На Запоріжжі співробітники поліції протягом доби встановили громадянина, який викрав з виборчої дільниці урну для голосування. Він пояснив, що хотів пристосувати урну для розведення равликів. Відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася 18 жовтня близько 18:20. Голова виборчої дільниці повідомив, що з приміщення невідома особа викрала урну для голосування. Правоохоронці встановили, що крадіжка була скоєна впродовж останньої доби. Всього на виборчій дільниці знаходилось 5 порожніх урн для голосування, одну з яких було викрадено.

"Вжитими оперативно-пошуковими заходами особа порушника була встановлена співробітниками місцевої поліції вранці 19 жовтня. Ним виявився 17-річний місцевий мешканець. Коли правоохоронці з’явилися на його подвір’ї, хлопець одразу зізнався у скоєному", - додали у поліції.

Наразі тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення