На Запоріжжі під час ДТП двоє людей загинули у палаючій автівці (фото)

Внаслідок зіткнення двох автівок під Степногірськом Запорізької області одна з них загорілася, два чоловіка загинули, п’ятеро отримали травми. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Запорізької області.

"5 вересня близько 16 години до поліції надійшло повідомлення про ДТП поблизу селища міського типу Степногірськ: сталося зіткнення двох автівок Mazda CX та Daewoo. У результаті аварії автомобіль Daewoo загорівся, що стало причиною смерті водія 1993 року народження і пасажира 1995 року народження", - йдеться у повідомленні.

39-річний водій автомобіля Mazda CX 1981 року народження та чотири його пасажири - 26-річна жінка та троє дітей: хлопчик 2010 року та дві дівчинки 2008 та 2019 років народження госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості, додали у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Транспортні засоби вилучені. Водія Mazda CX затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення