На Запоріжжі поліцейський спричинив смертельну ДТП

Під Запоріжжям в аварії одна людина загинула, ще троє - отримали травми. Про це з посиланням на ДБР повідомляє Укрінформ у понеділок, 19 квітня.

Інцидент стався напередодні о 19:30 на автодорозі Харків - Сімферополь. 35-річний працівник Управління патрульної поліції в Запорізькій області був за кермом особистого автомобіля Subaru Legacy. При здійсненні обгону він не переконався в безпеці маневру і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Daewoo Nexia.

"Внаслідок ДТП 29-річна пасажирка автомобіля Subaru від отриманих травм загинула на місці. Водій Subaru і його 7-річний син, а також 38-річна пасажирка автомобіля Daewoo з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню. На щастя, 1-річний і 4 річний пасажири Daewoo в ДТП не постраждали", - заявили в ДБР.

Попередньо інцидент кваліфікували за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення