На Запоріжжі шкільний автобус переслідували озброєні чоловіки

 Канал 24

На Запоріжжі двоє озброєних чоловіків переслідували шкільний автобус з дітьми. Чоловіки, за словами очевидців, перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Інцидент стався 3 квітня близько 7:30 ранку у селі Малишівка Широківської об'єднаної територіальної громади, що на Запоріжжі. Діти, що чекали на шкільний автобус, помітили двох чоловіків, які намагались зламати замок магазину поруч зупинки.

Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook Широківської ОТГ.

Діти дочекались шкільного автобуса, зайшли у нього, а зловмисники сіли в автомобіль і почали переслідувати автобус. У салоні шкільного автобуса, крім водія, було 13 дітей, 2 вчителя і мама однієї дитини. Невідомі в авто намагались зупинити автобус, демонструючи з вікна предмет, схожий на пістолет. Але водій автобуса не зупинився, і на одному з поворотів зміг відірватись від переслідувачів,– йдеться у повідомленні.

Під час переслідування учням вдалося повідомити про погоню поліції та назвати номер автомобіля.

За кілька годин поліцейські знайшли схоже за описом авто на виїзді з Широкого, а двох його пасажирів затримали. У салоні машини було знайдено предмет, схожий на пістолет, а самі чоловіки, за словами очевидців затримання, перебували у стані алкогольного сп'яніння.

У поліції області поки що інцидент не коментують, адже встановлюються всі обставини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення