На Запоріжжі силовики затримали підозрюваних у викраденні чоловіка

У Бердянському районі Запорізької області під час спецоперації поліції, СБУ та прокуратури затримали фігурантів справи про викрадення чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області

"У Бердянському районі підозрюваних затримали у результаті спецоперації поліції, СБУ та під процесуальним керівництвом прокуратури. Крім того, у фігурантів вилучена зброя, боєприпаси та документи громадян. Триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Напередодні у Бердянський відділок поліції надійшла інформація щодо можливого насильного утримання в неволі невідомого чоловіка.

"У ході перевірки інформації було встановлено, що у вересні з метою заволодіння квартирою невідомі вивезли чоловіка 1961 року народження до покинутої будівлі в селі Калайтанівка Бердянського району та насильно там утримували", - інформують поліціянти.

Силовики встановили, що підозрюваними у правопорушенні виявилися два жителі міста Бердянськ 1978 та 1986 років народження, раніше причетні до шахрайських дій в районному центрі.

Під час обшуків оперативники виявили в місцях проживання підозрюваних зброю та боєприпаси.

"Правоохоронці вилучили гладкоствольну рушницю, 15 набоїв до неї, травматичний пістолет "Зоракі", 20 набоїв до нього, документи, комп’ютерну техніку", - йдеться у повідомленні.

Також оперативники знайшли документацію, яка, вочевидь, готувалася для незаконного заволодіння нерухомим майном викраденого ними чоловіка. Наразі інформація перевіряється, правоохоронці встановлюють обставини правопорушення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення