На Запоріжжі "замінували" дитячий садок - малечу евакуювали

 Depo

Через повідомлення про мінування дитячого садка у місті Токмак, що на Запоріжжі, евакуювали вісімдесят малюків і двадцять дорослих

Про це сьогодні, 21 грудня повідомили у відділі комунікацій ГУНП в запорізькій області.

Повідомлення про мінування дитячого садка у Токмаку вчора, 20 грудня, уранці отримала його завідувачка телефоном від незнайомого чоловіка та відразу звернулася до поліції.

На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група, а також фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб. З приміщення евакуювали вісімдесят дітей та двадцять співробітників дитсадка.

Утім, під час ретельного огляду жодних вибухонебезпечних предметів у приміщенні та на прилеглої до нього території виявлено не було.

Через хибне повідомлення поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Хто і з якою метою познущався над дітлахами – встановить досудове розслідування. Нагадаємо, що, згідно чинному законодавству, "мінера" чекає до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення