На Запоріжжі затримали чоловіка, який перебував у розшуку з 2001-го року

 УНН

В Мелітополі Запорізької області правоохоронці затримали чоловіка, якого оголошено в розшук за підозрою у вбивстві. Про це повідомляє з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції області

“12 листопада у Мелітополі працівники кримінальної поліції затримали чоловіка 1973 року народження, який з 2001 року знаходився в розшуку у місті Одеса. Фігуранта підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Чоловік переховувався на території Мелітополя. Наразі розшукуваного передано колегам з Одеси”, — йдеться у повідомленні поліції.

А вже наступного дня мелітопольські правоохоронці затримали підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень, який також переховувався від закону.

“Оперативники Мелітополя в одному із сіл Генічеського району Херсонської області затримали чоловіка 1971 року народження, який з 2013 року знаходився в розшуку Мелітопольським відділом поліції. Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці квітня 2012 року чоловік 1971 року народження, знаходячись на території приватного домоволодіння у Мелітополі, під час сварки наніс тілесне ушкодження своєму знайомому. У січні 2013 року його було оголошено в розшук”, — повідомили у поліції.

На даний час вирішується питання про обрання стосовно зловмисника запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення