На Запоріжжі жінка розповсюджувала дитячу порнографію (фото)

На Запоріжжі жінка заробляла тим, що розповсюджувала дитячу порнографію. Зловмисницю затримали. Про це повідомляє місцева поліція.

17 вересня за сприянням Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, співробітники запорізького управління спільно зі слідчим Хортицького відділення поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури на підставі ухвали Хортицького районного суду Запоріжжя в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України провели санкціонований обшук.

З квартири 46-річної мешканки вулиці Василя Сергієнка поліцейські вилучили один ноутбук та один системний блок, на яких зберігалася інформація порнографічного характеру, в тому числі дитячою. З комп’ютерних носіїв вилучено більше 60 файлів з дитячим порнографічним відео-контентом. За попередніми даними слідства, фігурант тривалий час займався завантаженням та розповсюдженням цієї продукції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення