На Землі почалася потужна магнітна буря

 Корреспондент

Україну накрила дуже потужна магнітна буря, яка триватиме більше тижня.

Фахівці зазначають, що з 20 по 24 жовтня і з 27 по 29 жовтня обурення магнітного поля буде слабким, а ось в неділю, 25 жовтня, в день місцевих виборів в нашій країні, і 26 жовтня, "штормитиме".

Зазначається, що слабка буря може спровокувати незначні збої в роботі енергосистем, а також вплинути на шляхи міграцій птахів і тварин. Більш сильні бурі викликають порушення короткохвильового зв'язку і роботи навігаційних систем, а також збої напруги в промислових мережах.

Крім того, до впливу магнітних бур схильні метеочутливі люди, які можуть відчувати тривогу, втому, головний біль, загострення хвороб.

Фахівці рекомендують під час магнітної бурі не перевтомлюватися, висипатися, відмовитися від алкоголю, напоїв, що містять кофеїн, від жирної і важкої їжі. Бажано скоротити фізичні навантаження, перенести тривалі поїздки. Намагайтеся частіше провітрювати приміщення, пити трав'яні чаї.

Також слід більше проводити час на свіжому повітрі, виключити стресові ситуації і намагатися у всьому знаходити позитив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення