На зґвалтуванні не зупинилися: Неймара звинувачують в організації мережі VIP-проституції

Бразильська модель Нажила Тріндаді, яка звинувачувала Неймара в зґвалтуванні в минулому році, буде готувати новий судовий позов проти бразильського нападника французького "ПСЖ". Адвокат моделі Косми дос Сантос повідомив UOL Esporte, що буде працювати над новим юридичним обвинуваченням проти зірки збірної Бразилії.

Нове звинувачення буде полягати в тому, що футболіст може бути пов'язаний з організацією мережі VIP-проституції, через яку жінок доставляють для сексуальної експлуатації з Бразилії до Франції. На чому будуються докази участі Неймара в злочині – на даний момент не повідомляється. Юристи Неймара на питання про це нове обвинувачення відповіли, що в даний час у них немає юридичних повідомлень про позов.

Нагадаємо, що бразильська модель Нажила Тріндаді звинуватила Неймара в зґвалтуванні, яке, за її словами, сталося 15 травня 2019 року в паризькому готелі. Дівчина подала заяву в поліцейську дільницю Сан-Паулу.

"Він ударив мене і навіть сфотографував мою побиту дупу. Ймовірно, щоб похвалитися перед друзями. Неймар був п'яним і обкуреним. Він наркоман, жорстока людина. Його потрібно відправити до в'язниці", – стверджувала тоді Нажила Тріндаде.

У свою чергу представники футболіста стверджували, що все було за згодою сторін. У серпні 2019 року справу про зґвалтування Неймаром бразильської моделі закрито. Нападнику "Парі Сен-Жермен" не було пред'явлено звинувачення в зґвалтуванні. Це офіційно підтвердила прокурор штату Сан-Паулу Флавія Мерліні: "Ми не знаємо, що відбувається за чотирма стінами. Так що у нас є слова однієї людини проти слів іншої. Я підтримую рішення закрити справу". Але, мабуть, Нажилу такий результат не влаштував.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення