На Житомирщині авто поліцейського на смерть збило пішохода, водій втік

У Житомирській області в селі Малинівка сталося смертельне ДТП за участю автомобіля поліцейського. Водій втік з місця події, однак пізніше його авто виявили правоохоронці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області.

"Повідомлення про виявлення тіла чоловіка на дорозі вулиці села надійшло до поліції близько 22:30 години. О 23.05 на території області було введено поліцейську операцію "Перехват", оскільки зафіксовані на місці події обставини свідчили про загибель чоловіка у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Смертельно травмованим виявився місцевий житель, 1974 р.н., - розповіли у поліції.

Завдяки зібраним на місці події речових доказів вдалося встановити марку і колір машини. Тому поліцейські почали заходи щодо встановлення автомобіля, причетного до дорожньої події.

Протягом ночі поліцейські перевіряли автомобілі марки Skoda зеленого кольору і їх власників на причетність до ДТП. У результаті на одній з вулиць Малина був виявлений автомобіль з характерними механічними пошкодженнями.

"Під час перевірки його власника встановлено, що машина належить поліцейському місцевого відділення поліції, 1988 р.н., який з 1 квітня був відкомандирований до Управління карного розшуку ГУНП", - повідомили в поліції.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Також в поліції розпочато службове розслідування.

Санкція статті за вказане правопорушення передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення