На Житомирщині бандити пограбували та спалили будинок разом із господинею (фото)

На Житомирщині бандити пограбували будинок пенсіонерки, а потім його підпалили. Господиня згоріла.

Як повідомляє Департамент карного розшуку, близько дев’ятої години вечора дві бабусі - розмовляли по телефону, як одна із жінок почула незрозумілі звуки і зрозуміла, що до будинку її знайомої-односельчанки проникли незвані гості. Жінка швидко звернулася до поліції.

Коли до жінки під'їхали правоохоронці, її будинок палав. Оскільки він був дерев’яним, вогонь розповсюджувався за лічені секунди. На жаль, врятувати господарку не вдалося. З метою встановлення причини смерті обгоріле тіло потерпілої направлено до відповідної установи для проведення експертизи.

Згодом з’ясувалося, що до вчинення злочину причетні двоє 26-річних місцевих жителів. Обидва зловмисники раніше притягалися до кримінальної відповідальності. Працівники кримінальної поліції встановили місцезнаходження фігурантів та затримали їх.

На цей час затримані з поліцією не співпрацюють. У одного із поганців вилучено грошові кошти, викрадені з будинку потерпілої. Досудове розслідування триває, вирішується питання обрання останнім безальтернативних мір запобіжних заходів - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення