На Житомирщині бандити вимагали у підприємця 90 тисяч грн (фото)

На Житомирщині двоє вимагачів погрожували вбити місцевого підприємця, якщо він відмовиться віддати їм 90 тисяч гривень у якості погашення неіснуючого боргу. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

"Побоюючись за своє життя та здоров’я, підприємець звернувся до поліції. Погрожуючи фізичною розправою та навіть вбивством, зловмисники вимагали від чоловіка повернення 90 тисяч гривень неіснуючого боргу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі оперативники встановили особи вимагачів. Це двоє мешканців міста Коростень, які вже мали за плечима кримінальний досвід - раніше були засуджені за крадіжки та грабежі.

"Вчора 19 жовтня, поліцейські за силової підтримки КОРДу затримали одного з вимагачів після отримання ним частини коштів на картковий рахунок. Наразі проводяться санкціоновані обшуки за місцями мешкання фігурантів", - резюмували у Нацполіції.

Вказується, що наразі вирішується питання про повідомлення учасникам угруповання про підозру за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України "Вимагання" та обрання запобіжних заходів. Їм може загрожувати до 7 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення