На Житомирщині батьки вбили п’ятирічну доньку

У Житомирській області батьки зізналися, що близько восьми місяців тому вбили п’ятирічну доньку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повідомлення до поліції, що в одному із сіл Овруцького району батьки вбили свою 5-річну дитину, надійшло 27 травня.

"На прохання правоохоронців показати доньку 41-річна матір винесла з оселі дитину, вбрану у дівчачі речі. Однак правоохоронці запропонували матері показати усіх трьох дітей. Так було викрито, що за дівчинку жінка видає свого 3-річного сина. Коли ж остаточно з’ясувалось, що потрібної дитини в обійсті немає, батьки зізнались у страшному злочині, учиненому близько 8 місяців тому", - йдеться в повідомленні.

Попередньо вдалося з’ясувати, що дівчинка у будинку в ході сімейного конфлікту від свого батька отримала травми, що призвели до її смерті. Згодом мертве тіло дитини батьки спалили у печі, а рештки викинули у річку. Про це вони нікому не сказали.

"Окрім того, загибла дівчинка раніше була вилучена із своєї сім’ї і певний час проживала у прийомній родині. Однак минулого року рішенням суду була повернута біологічним батькам", - зазначається в повідомленні.

Про цю сім’ю місцевим правоохоронцям відомо ще з 2009 року, коли через пристрасть до алкоголю і невиконання батьківських обов’язків мати була позбавлена прав на двох синів.

Також упродовж перебування дівчинки у батьків, органи опіки намагались обстежити умови її проживання, однак комісій не допускали до оселі. А складені поліцейськими адміністративні матеріали за фактом неналежного виконання батьківських обов’язків були зрештою скасовані у суді.

Наразі обох батьків затримали. Досудове розслідування триває за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці продовжують проведення слідчих дій, необхідних для встановлення усіх обставин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення