На Житомирщині через лобове зіткнення легковиків загинула людина (фото)

В Житомирській області сталося лобове зіткнення, в результаті чого загинула людина, ще 6 людей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

Трагедія сталася на автодорозі "Кременець - Біла Церква - Ржищів" поблизу села Молчановка Ружинського району. Приблизно о 22:50 там зіткнулися авто марки Volkswagen Passat і Suzuki Grand Vitara.

За попередньою інформацією, 45-річний водій автомобіля Volkswagen, житель Вінницької області, при об'їзді мотоблока з причепом, завантаженим сіном, який рухався в попутному з ним напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху. Там він влетів в Suzuki, яким керував 53-річний житель Київської області.

Внаслідок аварії від отриманих травм у лікарні помер 74-річний пасажир Volkswagen. Також госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості водіїв обох авто і 26-річного водія мотоблока. Ще були направлені до лікарні троє постраждалих пасажирів з автомобіля Suzuki, 1970, 1989 і 2013 років народження.

Зараз слідчі встановлюють всі причини і обставини ДТП. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення