На Житомирщині "чорні лісоруби" обстріляли лісників

 Обозреватель

У Житомирській області на території Червоновольского лісництва злочинці застосували зброю, коли лісники їх зловили за незаконною вирубкою дубів.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області.

Так, вранці 18 жовтня в поліцію звернувся представник Городницького лісгоспу Новоград-Волинського району з заявою про те, що під час профілактичного рейду працівників підприємства близько 3-ї години ночі в лісовому масиві виявили групу чоловіків і 5 одиниць техніки. Невідомі, точна кількість яких зараз встановлюється, зрізали дуби і вантажили їх на трактори.

"При спробі лісової охорони припинити незаконну порубку лісу, порушники вчинили кілька пострілів вгору, погрожуючи членам рейдової групи. Після цього, прикриваючись зброєю, вони сіли на трактори і поїхали", - уточнили в поліції.

За зібраної інформації, в цілому було зрізано 14 дерев, які в подальшому зловмисники вивезли в напрямку Рокитнянського району Рівненської області.

При огляді місця події співробітники слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу поліції вилучили ряд речових доказів, зокрема, гільзи від гладкоствольної мисливської зброї.

Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення