На Житомирщині літня жінка загинула при спробі запалити піч

У селищі Чоповичі на Житомирщині при спробі розтопити піч загинула 92-річна жінка, на якій зайнялося волосся, обличчя та руки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

"11 листопада о 16:34 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні у селищі Чоповичі Малинського району", - йдеться у повідомленні.

Свідками пожежі стали сусіди, які викликали рятувальників.

"З літньої кухні вибігла охоплена вогнем 92-річна господиня – на ній зайнялося волосся, руки, обличчя. Селяни самотужки збили на жінці полум’я. Однак через кілька хвилин вона перестала подавати ознаки життя", - повідомляють у ДСНС.

Побоюючись, що газовий балон може вибухнути, очевидці не ризикнули гасити пожежу. По прибуттю рятувальників все приміщення дерев’яної літньої кухні площею 12 кв.м. зсередини було повністю охоплено вогнем. Вони охолодили і винесли назовні газовий балон та розпочали роботи з гасіння.

"Вже о 16:42 пожежу вдалося локалізувати та о 17:34 – ліквідувати. Вигоріло домашнє майно і меблі. За попередньою інформацією, до загоряння могло призвести необережне поводження власниці з вогнем. Припускають, що жінка намагалася розтопити плиту на твердому паливі, використовуючи для розпалу легкозаймисті речовини. Усі обставини надзвичайної події встановлюються", - повідомляє пресслужба.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення