На Житомирщині люди демонстративно спалили платіжки за газ (відео)

У місті Малин Житомирської області 30 січня місцеві жителі вийшли на акцію протесту проти ініціативи влади про окрему плату за послуги транспортування газу. Відповідне відео мітингу виклав в Facebook користувач Валентин Сербін, який є одним з організаторів протесту.

Жителі зібралися під управлінням газового господарства і демонстративно спалили платіжки за послуги з транспортування газу, що прийшли їм напередодні.

"Ось ставлення малинчан до транспортування газу! Також люди хочуть чути позицію народного депутата України Тетяни Грищенко (народного депутата по 66-округу. - Ред)", – сказано під відео.

Як повідомляє zhitomir.info, за словами організаторів, метою акції було привернути увагу народних депутатів і місцевої влади до вирішення НКРЕКУ, яким передбачається введення окремої плати за доставку газу.

"Вимагаємо негайно скасувати постанову НКРЕКУ про так звану "абонплату за транспортування газу" як таку, що є грабіжницькою і здирницькою. Ми самі, за свій рахунок прокладали собі газ в свої будинки і вже заплатили десятки тисяч гривень за ці підключення. Згадана рішення – це нахабний і цинічний грабунок народу", – сказав Сербін.

Інший організатор акції, Микола Полиновский, назвав акцію попереджувальною і зазначив, що в майбутньому протести мають намір влаштовувати під стінами "Житомиргазу" в обласному центрі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення