На Житомирщині масова бійка закінчилася смертельною різаниною

 СЕГОДНЯ

У Житомирській області масова бійка в одному з сіл Овруцького району закінчилася вбивством однієї людини і пораненнями ще трьох учасників конфлікту.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, повідомлення про інцидент надійшло від місцевих жителів – стало відомо, що під час "з'ясування стосунків" 31-річний чоловік завдав тілесних ушкоджень чотирьом противникам. Для одного з них поранення виявилося смертельним.

На місці події, яка сталася ввечері 14 жовтня, працювала слідчо-оперативна група поліції. Попередньо з'ясувалося, що п'яний конфлікт переріс у бійку і один з її учасників застосував ніж.

Постраждали четверо чоловіків у віці від 19 до 29 років, всі – жителі села Словечне. Від отриманих поранень помер 24-річний учасник бійки. Інші постраждалі були госпіталізовані з різаними ранами різних частин тіла.

До прибуття поліцейських зловмисника на місці події утримували очевидці, які і передали його правоохоронцям. Зараз він затриманий.

"Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжкого злочину і відбував покарання у місцях позбавлення волі", – зазначив начальник Овруцького відділення поліції Ігор Цалко.

Всі обставини події встановлюються в рамках кримінального провадження, відкритого за двома статтями – "умисне вбивство" і замах на "умисне вбивство двох і більше осіб".

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. За чинним законодавством, за вчинення ряду тяжких злочинів чоловікові може загрожувати тюремне ув'язнення аж до довічного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення