На Житомирщині масштабна ДТП: фура на швидкості знесла відбійник і перекинулась (фото)

Сьогодні близько восьмої години ранку на Житомирщині на трасі Київ – Чоп поблизу села Березівка сталася ДТП за участю фури. Унаслідок аварії рух у напрямку столиці ускладнений. Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

"Патрульні забезпечили охорону місця події, викликали медиків, ДСН, слідчих та здійснюють регулювання дорожнього руху", - йдеться у повідомленні.

У коментарі "Суспільному" речниця Патрульної поліції Житомирщини Тетяна Носадчук розповіла, що учасником ДТП стала вантажівка Scania з напівпричепом.

"Автомобіль перекинувся через те, що водій не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував потрібного для маневрування бокового інтервалу і в результаті наїхав на бетонну перешкоду. Спочатку ми говорили, що ДТП сталося із потерпілими, але після приїзду швидкої та огляду медиків водій від госпіталізації відмовився. У нього – легкі тілесні ушкодження", – каже Тетяна Носадчук.

На даний час для руху автотранспорту повністю розблокована права смуга дороги у напрямку Києва. На лівій смузі ще прибирають наслідки ДТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення