На Житомирщині молодики безжально побили 59-річного чоловіка

До реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні з травмами голови та грудної клітини потрапив 59-річний житель м. Новограда-Волинського.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловікові нанесли двоє жителів райцентру. Їм оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває слідство.

За словами дружини травмованого, того вечора, повернувшись додому, вона застала свого чоловіка у тяжкому стані з видимими тілесними ушкодженнями. Його негайно доставили до обласної клінічної лікарні у м. Житомирі. Медики діагностували у 59-річного чоловіка черепно-мозкову травму, забої та гематоми голови і тулуба.

Поліцейські розпочали заходи по встановленню осіб, причетних до правопорушення.

У результаті з’ясували, що 20-річний житель м. Новограда-Волинського за місцем свого проживання вживав спиртне разом із потерпілим та своїм 19-річним товаришем. Тоді між парубками та чоловіком виник конфлікт, у ході якого вони його побили. Молодики визнали свою провину. Слідчі повідомили їм про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Нині триває подальше досудове розслідування.

Відповідно до чинного законодавства обом молодикам може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення