На Житомирщині невідомі на пасовищі розстріляли коней (відео)

У поліції кажуть, що стрільців шукають, і погоджуються, що то були браконьєри. Про це розповідає портал "Українці Сьогодні" з посиланням на ТСН

У селі Жабоч на Житомирщині на світанку невідомі вбили одного коня, іншого – серйозно поранили. Місцеві припускають, що це справа рук браконьєрів, які поплутали коней із лосями, і тепер ховають і свою худобу.

Тієї ночі коні, як і зазвичай, випасалися за городом у переліску. Коли у подвір’я прибіг один лише вцілілий кінь Орлик, господарі запідозрили лихе. Вже на випасі господарі побачили жахливу картину. Кінь Буян лежав мертвий. У жеребиці Машки – уся шия закривавлена.

“Кінь лежить, а кобила стоїть. Я думав, що вовк ухватив її”, – розповідає господар. Та згодом чоловік розгледів, що в тварин стріляли. Селяни кажуть, що напередодні бачили, як селом їздили джипи. Припускають, тварин могли розстріляти саме бракон’єри, бо полювання на копитних розпочнеться лише 23 жовтня. Коней у сутінках стрільці могли сплутати з лосями.

“Вони ж вночі стріляли, а бачать в тепловізор, може лось, а там трава здорова, може, і не бачили, а тоді під’їхали, побачили, що коні, і втікли”, – припускає сусід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення