На Житомирщині онук вбив рідну бабусю

У Житомирській області молодий онук до смерті побив 82-річну бабусю.

Спочатку хлопець хотів приховати обставини загибелі жінки, однак після результатів експертизи, зізнався у вбивстві. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Про смерть 82-річної жительки с. Кам'яний Брід поліції розповів онук бабусі. Він повідомив, що напередодні жінці було погано, і вона навіть падала.

На обличчі та тілі бабусі дійсно були синці. Для встановлення причин її смерті, тіло направили на експертизу.

"За висновком експертів, смерть пенсіонерки є насильницькою, про що свідчать численні переломи ребер та інші травми", – зазначають правоохоронці.

Тому поліцейські в рамках досудового розслідування розпочали першочергові заходи щодо встановлення всіх обставин події.

В ході розслідування підозра правоохоронців впала на 25-річного онука, який незабаром зізнався у злочині.

"Увечері 12 грудня хлопець навідався до старенької. Молодий чоловік був нетверезим, тому жінка зробила йому зауваження і поскаржилася на поганий догляд за нею. Чоловік розлютився і кілька разів ударив її, від чого старенька впала. Хлопець пішов з дому і повернувся тільки вранці, виявивши, що бабуся вже мертва. Про це повідомив сусідці, а та викликала поліцію", – відзначають в поліції.

Зараз хлопець затриманий. Згідно ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України йому загрожує від 7 до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі, в районі вулиці Лісовій, перехожі виявили тіло невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення