На Житомирщині підліток замер у полі

У Житомирській області 17-річний юнак замерз у полі після того, як повертався додому із сусіднього села від друзів. Правоохоронці в рамках кримінального провадження з'ясовують обставини загибелі молодої особи, повідомили в поліції регіону.

Повідомлення про смерть юнака в поліцію надійшло рано вранці 19 лютого від медиків.

"Поліцейські встановили, що померлий був сиротою і знаходився під офіційною опікою тітки. Він навчався у випускному класі загальноосвітньої школи. За попередніми даними, близько 15 години 18 лютого юнак повідомив тітці про те, що йде в сусіднє село до друзів і до вечора обіцяв повернутися додому. Однак так і не з'явився", - йдеться в повідомленні поліції.

З'ясувалося, що юнак повертався додому разом з 13-річним односельцем. Вони йшли через засніжене поле. Несподівано старший відчув себе погано. Молодший кинувся на допомогу, але не зміг нічого зробити і побіг додому, де розповів про те, що трапилося опікунам свого приятеля.

"Хлопця знайшли безпорадним і із сильними обмороженнями серед снігових заметів. Автомобілем його привезли додому, і викликали швидку, однак він помер до приїзду лікарів", - заявили поліцейські.

Зараз причину смерті юнака встановлюють судово-медичні експерти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення