На Житомирщині селяни влаштували масову бійку з поліцією

 СЕГОДНЯ

В одному з сіл Пулинського району правоохоронцям довелося відбиватися від групи молодих людей. Про це повідомляє поліція Житомирської області.

"На зворотному шляху до відділення дорогу службовому автомобілю заблокував "Ford Sierra", залишений власником прямо на проїжджій частині на центральній вулиці села. Сам водій авто перебував неподалік, проте на зауваження поліцейських відреагував неадекватно і звільняти дорогу категорично відмовився. В ході спілкування з чоловіком стало очевидно, що він перебуває в стані сп'яніння. Після пропозиції проїхати на медичний огляд водій повівся ще агресивніше, і, крім словесних образ, спробував застосувати кулаки. До конфлікту, який переріс в бійку, приєдналися і 5 пасажирів "Ford Sierra", – розповіли в поліції.

Фізичне з'ясування відносин припинилося тільки після попередження поліцейських про застосування зброї. Одночасно на підмогу прибула ще одна слідчо-оперативна група. В результаті були затримані 5 чоловіків, віком від 23 до 32 років, жителі сусіднього села. У всіх за результатами медичного огляду встановлено перебування в стані алкогольного сп'яніння.

У поліцейських діагностовано забої обличчя і тіла, один з них наразі госпіталізований і перебуває на стаціонарному лікуванні. Молодикам же загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення