На Житомирщині водій збив хлопчика та ще живого сховав під прилавком (відео)

У Бердичеві Житомирської області 16-річного Андрія Крамара знайшли на ринку під прилавком, але врятувати його не вдалося - хлопець помер на руках у медиків. Про це повідомляє ТСН.

Спочатку в поліції припустили, що підліток помер від серцевої недостатності, так як у нього було посвідчення інваліда, але на тілі знайшли сліди ударів. З'ясувалося, що в той день хлопець їхав на велосипеді до матері в село, його збив мікроавтобус.

За словами прес-офіцера Бердичівського РВ ГУ НП у Житомирській області Ірини Кучерук, відокамери зафіксували, як водій транспортного засобу після наїзду на юнака переніс тіло в інше місце, на територію центрального ринку, і залишив його там.

Тітка загиблого хлопця розповіла, що на тілі Андрія не було живого місця: живіт був повністю синій, рука здерта, нога вивернута.

Винуватця ДТП уже знайшли, але після вручення підозри відпустили. Зараз він знову знаходиться на роботі на ринку, перед його прилавком люди влаштували стихійний мітинг.

Рідні загиблого кажуть, що якби водій відразу викликав швидку, то Андрія можна було б врятувати. За даними судмедекспертизи, смерть підлітка наступила через розрив печінки та внутрішній крововилив.

У свою чергу, чоловік стверджує, що він хлопця не збивав, а навпаки - переніс у безпечне місце. За наїзд, приховування ДТП і залишення дитини в небезпеці, чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення