На Житомирщині вже 29 підозр на коронавірус

У Житомирській ОДА повідомили, що станом на 9:00 25 березня в області залишаються зареєстрованими 2 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: летальний випадок у жительки міста Радомишля та у жителя міста Житомира, який залишається на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КУ "Лікарня №1“ Житомира (зареєстрований 19.03.2020).

Усього за період моніторингу за станом захворюваності на COVID-19, з 29 січня по 25 березня 2020 року, надійшов матеріал з підозрою на захворювання від 29 хворих, у тому числі 2 вищезгадані лабораторно підтверджені випадки (з 9 адмінтериторій): Радомишльський — 1, Ємільчинський — 2, Хорошівський — 2, Андрушівський — 3, Бердичівский — 5, Новоград-Волинський — 1, Народицький — 2, Брусилівський — 2, Коростенський — 1, Житомир — 10", - йдеться у повідомленні.

"За минулу добу (24.03.2020) досліджувався матеріал від 4-х хворих: 2 випадки - Житомир, 1 — Бердичів, 1 — Хорошівський район. За результатами досліджень COVID-19 не виявлено у 2-х випадках (по 1 випадку — Житомир та Бердичів), матеріал від інших 2-х хворих залишається в роботі,” — зазначено у повідомленні.

Водночас Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у Facebook повідомив, що у Житомирі експрес-тест на коронавірус показав позитивний результат у ще одного пацієнта, однак, наразі очікуються результати вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру методом ПЛР.

“У лікарні №1: COVID-19 — 1 хворий, 1 — позитивний експрес-тест. Але чекаємо результатів вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру методом ПЛР. Лікарня №2: +2 — випадки пневмонії; дитяча лікарня: без змін,” - написав Сухомлин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення