На Житомирщині загорілася школа, підозрюють підпал

У селі Сали у Житомирскій області у загальноосвітній школі горіли 200 квадратних метрів даху. За попередніми даними, причиною пожежі став підпал. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в області.

Повідомлення про пожежу в будівлі ЗОШ І-ІІ ступенів в селі Сали, за 24 км від райцентру, рятувальники отримали 9 квітня о 23:20. У прес-службі додали, що першим пожежу в приміщенні навчального класу школи помітив вчитель, який проживав поруч. Разом з селянами він намагався врятувати з осередку займання шкільні речі - парти, книги тощо. При цьому під час пожежі він отримав травми, однак від госпіталізації відмовився.

"По прибуттю вогнеборців до місця виклику було встановлено, що палаюча покрівля на площі 200 квадратних метрів впала всередину будівлі, крім того горіло три приміщення. Осередок виникнення пожежі знаходився в одному з класів", - зазначили у прес-службі.

Вказано, що будівля була під напругою. Тож після того, як працівники РЕМу знеструмили школу, рятувальники змогли приступити до гасіння пожежі.

Пожежу було локалізовано о 00:25, а о 1:17 - ліквідовано.

"Вогнем знищена покрівля будівлі школи площею 200 квадратних метрів. Попередня причина виникнення пожежі – підпал", - вказали у відомстві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення