На Житомирській трасі загадково зникла сім'я з дитиною (фото)

У Вінницькій області з 27 липня поліція розшукує зниклу родину з дитиною. Востаннє 34-річного Володимира Казьміна та його 48-річну дружину Оксану камери спостереження зафіксували на Житомирській трасі. Разом із ними в автомобілі був їхній 4-річний син Микита.

Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ Вінницької області, зниклі проживають у селі Яришівка Вінницького району. Вони їхали на авто BMW чорного кольору на литовській реєстрації.

Як пише "Сегодня", сім'я нібито виїхала з дому на море в Одеську область. Але через кілька годин усі троє разом з авто зникли. Про зникнення повідомила старша дочка Оксани.

Водночас деякі знайомі сказали, що зникнення може бути пов'язане з роботою Володимира, який понад 10 років займається обміном валют. На їхню думку, у нього із собою могла бути велика сума грошей. Деякі знайомі сказали, що сім'я могла влізти в борги, а тому вони зникли. Таку версію підтвердили і в поліції.

Також у поліцейських є й інші версії зникнення сім'ї, але вони не розкриваються. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 155, з позначкою "безвісти зниклий".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення