На зміну дощів в Україну прийдуть заморозки: з'явився невтішний прогноз погоди

Увечері у вівторок, 19 травня, в центральних областях України очікуються дощі та невеликі заморозки. Однак вже завтра, 20-го числа, атмосферні фронти, а значить і опади, перемістяться в східні і південні регіони. Про це в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, дощі 20 травня очікуються в Сумській області, на сході і півдні країни, крім Криму. А ось в західних і центральних областях в середу істотних опадів не очікується. Можливі короткочасні і незначні дощі. У центральних регіонах днем буде сонячно. Вітер буде свіжим північно-західним і поривчастим.

Температура повітря, за даними Діденко, найближчої ночі складе +8 ... + 12 градусів, на півдні +10 ... + 15 градусів. Вдень 20 травня в Україні очікується +14 ... + 19 градусів, у південній частині та на Закарпатті - +17 ... + 24 градуси.

Крім того, синоптик повідомила, що в Києві 20 травня істотні дощі малоймовірні, вночі очікується +10 градусів, вдень в середу - +17 градусів.

Також, за словами синоптика, за попередніми прогнозами, 22-23 травня при проясненні, тобто, чистому небі, в нічні та ранкові години на півночі, заході і в центрі України є ймовірність невеликих заморозків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення