На зустріч із Порошенком у Львові зганяють військових у цивільному – Гриценко

Лідер партії "Громадянська позиція" і кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що курсантам і офіцерам Національної Академії сухопутних військ наказали створити масовку на зустрічі із діючим президентом Петром Порошенком у Львові.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, глава держави порушує закон, нібито втягуючи військових у свою "брудну політику".

"Сьогодні у Львові курсанти і офіцери Національної Академії Сухопутних військ отримали наказ: усім організовано прибути на публічну зустріч Порошенка-кандидата з "місцевою громадою"", - написав він.

"Щоб військові виглядали як "громада", їм дана команда усім переодягтися у цивільний одяг. Курсантам, які проживають у місті, щоб завчасно переодягтися, скасували третю пару планових занять", - стверджує Гриценко.

За його словами, військові "на підтанцьовці" мають створити вигляд "масової підтримки Порошенка виборцями Львова".

"Начальник Академії генерал Павло Ткачук міг би зупинити цей шабаш, але на мій дзвінок не відповів. Що ж, мовчання - теж відповідь. Не забуду", - заявив кандидат у президенти.

Він звернувся до міністра оборони Степана Полторака, начальника Генштабу Віктора Муженка і головного військового прокурора Анатолія Матіоса із закликом "зупинити цей шабаш" і не допустити порушення закону.

Як повідомляє "24 канал", який належить дружині мера Львова Андрія Садового, через візит Порошенка, місто перетворилось на один великий затор. Окрім патрульних автівок, журналісти помітили мікроавтобуси КОРДу , у тому числі і з інших областей.

Повідомляється, що зустріч кандидата у президенти і діючого глави держави Порошенка з виборцями запланована на 17.30.

Нагадаємо:

Перший тур виборів президента відбудеться 31 березня, другий – 21 квітня.

Участь в них візьмуть 39 кандидатів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення