Наближається небезпечне місячне затемнення: хто потрапить під удар

У найближчу п'ятницю, 5 червня, відбудеться напівтіньове місячне затемнення, яке розпочнеться о 20:45 за київським часом, а закінчиться о 00:04. Його максимальна фаза буде о 22:24.

За цим затемненням зможуть спостерігати жителі Європи, Африки, Азії, Австралії та Південної Америки.

Вплив місячного затемнення 5 червня

Місячне затемнення пройде під впливом енергій Марса і Венери, тобто люди відчують вплив затемнення у всіх сферах - романтичних, дружніх і робочих.

Упевнені в своєму союзі пари "бурю" можуть взагалі не помітити. А ось тих, у кого в стосунках вже тріщина, може "штормити".

Астрологи попереджають, що в цей період далеко не всім вдасться зберегти стабільний стан.

Якщо ви не знайшли ще пару, то поки зачекайте з пошуками, інакше знайомство і союз в цей період можуть вилитися у важкі стосунки, які приведуть до краху.

Не відкидається, що "на горизонті" може з'явитися хтось із колишніх партнерів. Не варто спокушатися, нічим хорошим дубль два не закінчиться.

Що не рекомендується робити в період місячного затемнення 5 червня 2020

  • У цей день постарайтеся уникати важких і важливих робочих питань. Не варто призначати ділові зустрічі, переговори, співбесіди.
  • Небажано реєструвати стосунки в цей день.
  • Відмовляйте тим, хто просить у вас з борг, і самі не вдавайтеся у фінансові справи, навіть якщо вони вам здаються вельми вигідними.
  • Будь-які хірургічні операції, якщо є можливість, відкладіть на інший день.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення