НАБУ готує підозру трьом фігурантам "чорної бухгалтерії" ПР

 Канал 112

У справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів підготовлено три проекти підозр "дуже відомим людям".

Про це в коментарі телеканалу "112 Україна" повідомив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (працює в спайці з Національним антикорупційним бюро) Назар Холодницький.

"Є [підозри], але підозри ці треба підкріпити доказами, щоб було з чим іти до суду. Проекти підозр у мене на столі лежать. Поки що три. Це люди дуже відомі", - сказав він.

Крім того, НАБУ хоче допитати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який вчора передав бюро декілька аркушів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. За словами Холодницького, дозоване надання інформації у справі в потрібний комусь момент неприпустиме.

Нагадаємо, наприкінці травня колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак передав у НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівки низці колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників. За його словами, мова про так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів із загальними виплатами на суму близько $2 млрд.

НАБУ почало розслідування за ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення