НАБУ звинувачує СБУ та ГПУ у спланованій диверсії щодо своїх працівників

Детектив НАБУ, якого, начебто, спіймали під час передачі хабара першому заступнику голови ДМС, насправді був агентом під прикриттям.

Про це повідомляють у НАБУ.

Як відомо, у Державній міграційній службі України заявили, що першому заступнику голови ДМС агент НАБУ намагався дати хабар.

Там додають, що такими діями Генпрокуратура та СБУ втрутилися у та зірвали спецоперацію, спрямовану на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі.

"Має місце спланована диверсія щодо працівників Бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Її суть полягає у тому, що посадові особи СБУ, використавши інформацію, яка стала їм відома в процесі виконання службових обов'язків, не просто розкрили цю інформацію одному з об'єктів негласних слідчих дій, звівши нанівець піврічну роботи детективів НАБУ", – йдеться у повідомленні Бюро.

Там додають, що мають інформацію про арешти ще трьох детективів Бюро під прикриттям, керівника другого підрозділу детективів, а також керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Також з з вечора 29 листопада на зв'язок не виходять 7 працівників НАБУ, які виконували оперативне завдання з документування епізоду за участі першого заступника голови ДМСУ. Їхнє місцезнаходження наразі невідоме.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення