Найбільша газета Туреччини переплутала дружину Зеленського з Вірою Брежнєвою (фото)

Турецька газета Hürriyet припустилася помилки в матеріалі про захворювання дружини президента України Володимира Зеленського Олени коронавірусом та госпіталізації - замість першої леді на фото до статті зображена співачка Віра Брежнєва.

Журналісти проілюстрували матеріал кадром з комедії 2016 року "8 кращих побачень", в якій знялися колишній лідер студії "Квартал 95" та екс-учасниця ВІА "Гра", дружина Костянтина Меладзе.

Про фото-ляп працівників ЗМІ розповіла Марія Воронцова з Харкова, якій надіслали "привіт з Туреччини". Також вона опублікувала знімок у Facebook.

"Відкрили місцеву наче дуже популярну газету... а там в новинах, мовляв, дружина лідера України, президента Зеленського госпіталізована з Covid-19. Навела я різкість в очах, і кого я бачу на фотці - Віра Брежнєва. Сидить собі, Вірочка, і не підозрює, що вона вже перша леді. Це кадр з фільму, де вони знімалися", - коментується курйозний випадок.

Треба сказати, що щоденна газета Hürriyet є однією з найбільших в Туреччині та може похвалитися найвищим тиражем в країні.

Фото Зеленського з Брежнєвою та дітьми з фільму було розміщено й у друкованій версії газети, і в електронній на сайті.

Через деякий час турецькі журналісти виявили свій промах і вирішили виправити ситуацію - проілюструвавши матеріал про госпіталізацію Зеленської знімком самого лише українського президента.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення