Наїзд автівки в натовп у Німеччині: кількість постраждалих зросла до 60 осіб

 УНН

Поліція німецької федеральної землі Гессен скоригувала з 35 до 60 число постраждалих в результаті інциденту на карнавалі в місті Фолькмарзен. Про це йдеться в поширеному у вівторок повідомленні правоохоронних органів в Twitter

“Кількість постраждалих зросла майже до 60”, — відзначили в поліції. Серед них як мінімум 18 дітей. 35 осіб залишаються в лікарнях.

Інцидент стався напередодні близько 15:45 за київському увремені. За словами очевидців, водій легкового автомобіля об’їхав огорожі, навмисне направив машину на групу учасників карнавалу і натиснув на газ. Автомобіль проїхав кілька десятків метрів в натовпі, поки не зупинився. Підозрюваний — 29-річний місцевий житель — був затриманий на місці. Генпрокуратура порушила справу за підозрою в замаху на вбивство.

Його мотиви поки невідомі. Зазначимо, що Фолькмарзен розташований недалеко від міста Кассель і налічує близько 6,8 тисяч жителів. У понеділки в Фолькмарзені, як і в багатьох інших, перш за все прирейнських, містах Німеччини проходять традиційні карнавальні ходи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення