Зірка Pornhub на камеру відверто розповіла про особисте

Райлі Рейд (Riley Reid) - найпопулярніша порноакторка 2017 і 2018 року на Pornhub, розповіла про проблеми у стосунках з родиною, самотність і страх перед майбутнім через кар'єру. Про особисте дівчина розповіла на власному YouTube-каналі.

Про відносини

Я зустрічалася з на стільки невпевненими в собі чуваками, що посеред побачення вони уточнювали, чи пам'ятаю я їхнє ім'я. І таке відбувалося не раз. А один чувак заявив, що змусить мене піти з порно - і це на третьому побаченні. Наскільки треба бути нахабним, щоб вимагати кинути роботу. Одного разу ми зустрічалися з хлопцем два роки, і основною проблемою у відносинах був той факт, що я займаюся порно. Лише після нашого розставання він зізнався, що іноді йому навіть не хотілося цілуватися зі мною.

Про самотність

Більшість медіа типу книг, фільмів, серіалів, малюють тобі картину такої собі ідеальної любовної історії. Розповідаюсть про те, що вона торкнеться кожного з нас. Я не вірю в це. Я не думаю, що в реальності у всіх буде казковий хепіенд. Я хочу витратити свою старість і свої заощадження на притулок для собак. Буду такою шаленою собачницєю, у якої буде сотня псів. І вони будуть любити мене, а я їх, тому що н **** й [до біса] людей.

Близькість я бачу як можливість бути уразливим. Бути відкритим перед кимось. Мені подобається відчувати чужі руки у себе на обличчі. В цьому є щось, що дає мені відчуття захисту. Для мене близькість - це не щось сексуальне. Ділитися моментом, ділитися радістю, сміхом. Я хочу близькості в своєму житті.

Про відносини з батьками.

Це завжди найскладніше. Найчастіше, подібна робота сприймається дуже негативно. Але це твоє життя, і ти сама вирішуєш, що з ним робити.

Особисто мене спочатку підтримувала мама. Вона дозволяла мені робити що завгодно. У мене була свобода. Але з часом, з успіхом, я стала помічати, що мама використовує мене для власного фінансового благополуччя. І коли я стала вибудовувати кордони, наприклад, не давати їй грошей, відносини стали набагато складніше.

Я більше не розмовляю зі своєю мамою. Я намагалася вийти з нею на зв'язок, намагалася поговорити, тому що я дуже хочу нормальних відносин. Хочу мати можливість обговорити наші проблеми. Вона ж просто відмовляється розуміти, звідки все росте.

Батько в курсі. Він незадоволений моєю роботою. Він- релігійна людина. Нещодавно я хотіла відвідати його, але він заборонив, тому що його дружина (моя мачуха) не хоче бачити мене. Тобто, я навіть не можу приїхати в гості до батька, тому що не подобаюся його дружині. Коли у відповідь я запропонувала просто сходити куди-небудь випити кави або перекусити, він відмовився. Він сказав, що не хоче, щоб його бачили зі мною. І це п **** ц [дуже] боляче.

Тобто я втратила свою сім'ю. Я не розмовляю з моїми братами та сестрами. Вони або намагаються використовувати мене, або, як батько, не хочуть бути поміченими в моїй компанії.

Про те, чи варто йти в порно

Кожен раз, коли мене запитують, чи варто йти в порно - відповідь «ні». Це реально ускладнює твоє життя. Ти просто виставляєш себе на нескінченний осуд людей. Через порно я не хочу мати дітей просто тому що не хочу, щоб вони зіткнутися з цькуванням через мене.

Про страхи

Найстрашніше - це перевірки на ВІЛ. Це п **** ц [дуже] як страшно. Тому що якщо у когось щось знайшли, вся індустрія зупиняється. Немає ніякої роботи, нічого, тільки нескінченні аналізи. І не дай бог ти потрапиш в карантин (коли один з акторів хворий і всі його партнери повинні здати аналізи на додаткову перевірку). Це дуже страшно. На щастя, зі мною такого не було.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення