Наказано - мерзнути. У жителів "ДНР" нові проблеми

Недовго тривав "свято життя" на окупованих територіях Донеччини. Влада "ДНР" захлинаючись повідомляла, що почала опалювальний сезон раніше, ніж в Україні. Ось тільки цей сезон швидко завершився.

Вчора батареї в Донецьку, Макіївці та ряді інших населених пунктів перетворилися в льодинки. Окупаційна влади швидко згадала про падіння тиску газу в системі. Сьогодні вранці вони нарікали вже на обстріл газопроводу. Але мирним громадянам від цих казок не легше. Вони вимагають чітко відповісти - ЧОМУ немає тепла, і КОЛИ воно з'явиться.

І довелося т. н. "главі адміністрації Донецька" Ігорю Мартинову виступити з заявою. "Зараз робиться все, щоб протягом доби, максимум двох, виправити ситуацію і підвищити тиск в системі, що дозволить вийти на штатний рівень роботи систем газопостачання", – заявив колишній директор парку ім. Щербакова, відомий своєю корупційною діяльністю.

За словами Мартинова, основною причиною перебоїв з опаленням останніми днями стала "нездатність виконати зобов'язання з постачання газу приватною компанією на територію ДНР".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення