"Наказав Бог": з'явилися подробиці різанини у Кривому Розі (фото, відео)

У Кривому Розі 7 листопада близько 15:20 неадекватний чоловік став нападати на перехожих з ножем. У результаті нападів постраждали десять осіб, включаючи дитину. Двоє з них, на жаль, загинули.

У Криворізькому відділі поліції в Facebook повідомили, що перший напад стався близько 15:20 в Металургійному районі, коли неадекват напав на двох випадкових перехожих. 60-річному чоловіку та його 30-річному синові він наніс численні ножові поранення. В результаті нападу загинули 2 людини. Тіла загиблих виявили за будівлею колишнього кінотеатру "Сучасник".

Крім того, від рук зловмисника постраждали ще вісім осіб, в тому числі й 8-річний хлопчик. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили в місцеву лікарню. Зараз їм надають медичну допомогу. Нападника затримали — ним виявився місцевий житель 1983 року народження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство). Співробітники поліції з'ясовують усі обставини справи.

За інформацією видання "Перший Міський", після того, як зловмисник напав на двох чоловіків на проспекті Гагаріна, він зайшов у школу і розповів охоронцеві про те, що зробив. Пояснив свій вчинок тим, що йому так наказав Бог. Також чоловік попросив викликати поліцію, після чого втік. На цей час ці факти офіційно не підтверджені.

"Я вбив, тому що мені Бог сказав, батько. У мене "зошит смерті". Бог сказав вбити 15 осіб", - зізнався затриманий правоохоронцям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення