Наклав на себе руки через нещасне кохання: у Мелітополі 16-річний підліток вистрибнув з 14 поверху (відео)

У Мелітополі 16-річний хлопець вистрибнув з висоти 14-поверхового будинку на вулиці Університетській і розбився на смерть. Трагедія сталась 28 січня близько 17 години. Підліток упав на сходи біля входу до під'їзду, повідомляє ria-m.tv.

Очевидці кажуть, нібито на такий відчайдушний крок дитина зважилася через нещасне кохання. Що насправді призвело до фатального вчинку і чи це насправді самогубство - належить з'ясувати правоохоронцям.

"Загиблий – мешканець Мелітополя, хлопець 2005 року, учень одного із місцевих навчальних закладів. За попередньо зібраною інформацією, юнак вистрибнув із балкона 14-поверхового будинку з власної волі з метою самогубства", - розповіли у поліції.

Мешканці будинку розповіли, що балкон, звідки вистрибнув самогубця, був відкритий, а потрапити туди можна було з під'їзду.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Слідчим вирішується питання щодо внесення матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство з додатковою кваліфікацією "самогубство").

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення